Παρουσίαση Προϊόντος

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε το ξεκίνημα της εμπορικής διάθεσης ενός νέου προϊόντος, το οποίο καλύπτεται από Ελληνικό αλλά και παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για ένα προϊόν Ελληνικής επινόησης και κατασκευής, το οποίο θα δώσει λύση σε όλα τα νοικοκυριά.

 Όπως είναι γνωστό κάθε σπίτι χρησιμοποιεί τουλάχιστον μια απλώστρα στο μπαλκόνι, η οποία κινδυνεύει να ανατραπεί με το παραμικρό φύσημα του αέρα. Πόσες φορές έχουμε βρει  αναποδογυρισμένη την απλώστρα μας και τα ρούχα να χρειάζονται ξανά πλύσιμο!!           

 Ήρθε λοιπόν αυτό το ΝΕΟ προϊόν να δώσει τη λύση.

Το προϊόν ονομάζεται  “Fix Dryer System” και είναι ένα σύστημα πρόσδεσης και σταθεροποίησης της απλώστρας στον τοίχο ή στο κάγκελο, όπως θα  δείτε στα συνημμένα αρχεία.

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η    

            Η εφεύρεση αναφέρεται σε ένα σύστημα πρόσδεσης  απλώστρας ρούχων για τη σταθεροποίησή της στο κάγκελο ή στον τοίχο.

 Αποτελείται από 2 πλεκτούς ιμάντες μεγάλης αντοχής, με αγκράφες ασφάλισης, τεντωτή, μαγνητικά κομβία στερέωσης, 2 λαβές συγκράτησης, 4 βίδες και 4 ούπα.

Οι απλώστρες που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα τοποθετούνται σε μπαλκόνια και βεράντες για το άπλωμα και στέγνωμα των πλυμένων ρούχων. Είναι ελαφρές ανακλινόμενες κατασκευές, αποτελούνται από ένα πλαίσιο επί του οποίου προσαρμόζονται ανακλινόμενα πόδια και έχουν προσαρμοσμένα στο επάνω πλαίσιο σχοινιά ή μεταλλικές ράβδους όπου κρέμονται τα βρεγμένα ρούχα απλώνοντάς τα για να στεγνώσουν. Λόγω του μικρού βάρους των και τη διάταξη των φορτίων από τα απλωμένα ρούχα παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια και με ένα μικρό φύσημα ανέμου ανατρέπονται. Για να τις σταθεροποιήσουν οι χρήστες μέχρι σήμερα αναγκάζονται να τις δένουν στα πλησιέστερα σταθερά σημεία με σχοινιά ή σύρματα.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε  το παραπάνω καθημερινό πρόβλημα αποτελεσματικά,  αναζητήσαμε ένα τρόπο σταθεροποίησης της απλώστρας εύκολο και απλό στην εφαρμογή του. Έτσι καταλήξαμε στη σχεδίαση και κατασκευή ενός ιμάντα που να είναι κατάλληλος για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά.

Η απλώστρα σύμφωνα με την παρούσα εφεύρεση σταθεροποιείται με τον προτεινόμενο ιμάντα σε ένα ή περισσότερα μέρη για μεγαλύτερη ασφάλεια στο κάγκελο του μπαλκονιού ή στον τοίχο του σπιτιού με την τοποθέτηση μιας χειρολαβής.  

Ο ιμάντας διέρχεται από τη χειρολαβή που είναι σταθερά τοποθετημένη στον τοίχο ή απευθείας στο κάγκελο και αφού τυλιχθεί στο άνω πλαίσιο της απλώστρας ασφαλίζεται με την αγκράφα. Ο ιμάντας έχει υπολογιστεί να είναι ισχυρός όσο απαιτείται ώστε να αντέχει στις δυνάμεις που αναπτύσσονται από τις απλώστρες.

Όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να παραμένει τοποθετημένος στην χειρολαβή του τοίχου ή στο πλαίσιο της απλώστρας, συνδέοντας ( πλησιάζοντας ) απλά τις μαγνητικές επαφές μεταξύ τους.